Comunicate de presă

Comunicat de presă : decembrie 2017

Școala Gimnazială Specială ”Constantin Păunescu” –  Iaşi a fost înfiinţată la 28 noiembrie 1957 și sărbătorește anul acesta 60 de ani de existență.

Școala noastră este o instituţie modernă care asigură servicii educaţionale şi terapeutic-recuperatorii în spiritul toleranței respectului reciproc și egalității de șanse dezvoltând preșcolarilor și elevilor autonomia personală și socială și încrederea în sine.

În perioada 2010-2013 şcoala a fost reabilitată în totalitate şi dotată cu echipamente specifice prin proiectul reabilitarea modernizarea şi dotarea şcolilor speciale din judeţul iaşi iniţiat și derulat de consiliul judeţean iaşi. Astfel toate spaţiile de învăţământ de terapii specifice precum şi baza sportivă sunt amenajate şi dotate conform standardelor europene asigurând desfăşurarea unor servicii de calitate pentru elevii noştri.

Manifestările dedicate sărbătoririi celor 60 de ani de la înființare se vor desfășura pe parcursul a două zile :

  • joi 7 decembrie 2017 elevii împreună cu părinții și cadrele didactice vor desfășura activități în parteneriat sub deviza ”Și eu fac lumea mai frumoasă”
  • vineri 8 decembrie 2017 începând cu ora 10.00 cu participarea reprezentanților autorităților centrale și locale și a partenerilor educaționali se va desfășura evenimentul ”Educația unește oameni” prilej de bilanț și de reconfirmare a parteneriatului în educația specială.

Vă așteptăm cu drag să fiți alături de noi la acest eveniment special